MindenFutás Egyeteme Kindl Gáborral

2013.03.04. 08:29 mgergoo

Mit? Mikor? Hogyan? Mennyit? Miért? Előtte? Közben? Utána?

Csupa olyan kérdés, amely előbb-utóbb minden futóban felmerül az étkezés, vagy frissítés kapcsán. Hogyan működik a szervezetünk, milyen biokémiai folyamatok zajlanak le bennünk állóképességi sportok közben. Mire jó a fehérje, mit történik a szénhidráttal? Együnk-e verseny előtt, és ha igen mikor? És utána? Másképp kell valamit csinálni, ha "csak" edzésről van szó? Ilyen hasonló kérdésekre kaphattok választ, ha holnap, március 5-én este 18:30-ra a Pecsa Caféba jöttök a MindenFutás Egyetemére. 

Vendégelőadónk Kindl Gábor, többszörös Ironman, maratonista lesz. Ő évek óta foglalkozik szerveztünk anyagcsere folyamataival. Pici bepillantást nyerhetünk az előadása során abba, hogy hogyan is kell(ene) étkeznünk, milyen tápanyagokra van szüksége a testünknek, ha egy hosszabb edzésre vagy versenyre készülünk. Mit együnk a frissítőpontokon, mennyi vizet kell innunk, illetve abba is, hogy mire célszerű figyelnünk a mindennapi táplálkozás során.

A MindenFutás Egyetemén immár hagyomány, hogy az ismertebb előadó, szakember mellett egy amatőr futó is megszólal. Most Szabó-Botrágyi Anita fog mesélni magáról. Arról, hogy az étrendjén miért, hogyan változtatott és ennek milyen hatása lett az életére.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt. Az előadás ingyenes, de a Sporthírügynökség oldalán online is lehet követni. Most is kérünk, hogy az esemény Facebook oldalán jelezd részvételi szándékod.

plakat_mfe6.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: étkezés MindenFutás Egyeteme Kindl Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr655114503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása