Szurkolj a Nike félmaratonon

2013.09.02. 16:47 angelday

Egy hete már mi is adtunk hírt arról, hogy most vasárnap a 28. Nike Budapest Félmaratonon még magasabb szintre emelve, de újra lesz személyes üzenőfal, azaz angolul "Cheer Me On" (szurkolj nekem).

cheermeon.png

Ezek a LED-falak három helyen lesznek kiállítva: az Erzsébet-híd után a rakparton, az újlipótvárosi rakparton és a Hősök terénél a Liget sarkán – vagyis ott, ahol tavaly is voltak.

Új elem viszont, hogy a Vigadó előtti rakpartszakaszon lesz egy ún. Facebook kapu is. Mire jó egy Facebook kapu?

Ha egy Cheer Me On appba beregisztrált versenyző elhalad majd a kapu alatt, akkor a versenyző nevében megjelenik egy üzenet a versenyző Facebook üzenőfalán, hogy épp most fut és szabad neki szurkolni, őt biztatni az eseményen. Ha ezt látjuk és szurkolnánk neki, akkor ezt ne a Facebook falán tegyük meg (jó eséllyel nem Facebookozik senki a verseny alatt, hanem fut), inkább indítsuk el a Cheer Me On alkalmazást és azon keresztül szurkoljuk be! Az ide elhelyezett biztató üzenetek jelennek meg ugyanis majd a versenyző előtt a három fenti LED-falon. Ezáltal egyfajta igazi valós idejű szurkolás is kezdetét veheti.

Nem kell róla tudni, de a Futóblog közönsége általában éhes az ilyesmire, az egészet technikailag a rádiófrekvencián dolgozó RFID chip azonosítással valósítják meg, ez érzékeli és azonosítja egyedileg, hogy melyik sporttárs jár éppen a közelben.

Egyszóval küldhetjük a szurkolást már most is, de ha a verseny alatt találkozunk vele, tudjuk mi a tennivaló.

Azt egyébként tudtátok, hogy Szuflavéder is indul vasárnap? Tavaly még így edzette magát.

5 komment

Címkék: tudnivaló félmaraton Cheer Me On

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr795489331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagykrisz_2 2013.09.02. 17:42:57

szvsz ha hosszútávfutás, akkor negyedmaraton, fölötte minden táv önsanyargatás.

spiderbond 2013.09.03. 23:44:01

@nagykrisz_2: Háát... nem vagyunk egyformák, hidd el van aki a egy negyedmaratonért fel sem öltözik..

spiderbond 2013.09.03. 23:48:47

Még ilyen esztelenséget, van aki nem bír ki egy félmarcsit anélkül hogy üzeneteket olvasson? Mi jön ezután, talán az aszfaltra vetített billentyűzeten ugrálva lehet majd válaszolni, vagy posztolni a face-re?

chin0_hu · http://www.palotanegyed.hu/h1 2013.09.04. 15:48:57

@spiderbond: Ez arra szolgál, hogy azok, akik életük egyik legnagyobb kihívása előtt szolgálnak, jobban teljesítsenek. A barátaiktól, családtagjaiktól személyre szóló üzeneteket kapnak futás közben, ami extra energiát ad nekik. Próbáld ki, megéri!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása