DK Team a Nike félmaratonon

2013.09.05. 09:08 mgergoo

Vasárnap újra itt a Nike félmaraton, gondolom sokan már várva várják a rajtot. Ami engem érint, újból hatalmas megtiszteltetésben van részem: Németh Csabi után idén Lőw Andrással futhatok 2 óra 15 perces iramot. Ha esetleg úgy érzed, hogy ez a 6'18" tempó jó lenne egy ideig, vagy esetleg ilyen tempót tervezel futni, akkor keresd a kék lufit, ott fog ficegni a nyakunkban.

A DK Team egyébként nagy létszámmal képviselteti magát a félmaratonon is, de idén már nem csak a pályán találkozhattok velünk, hanem a BSI jóvoltából saját sátorral is részt veszünk a rendezvényeken, és így lesz ez a félmaratonon is. A küldetésünk továbbra is a futás és az egészséges életmód népszerűsítése. Erre remek alkalom ez a kiállítási lehetőség, ahol most egy egészségügyi programot indítunk útjára. A MOB támogatásával különböző egészségügyi eszközöket tudtunk vásárolni és arra gondoltunk, hogy sátras jelenlétünket szeretnénk olyan aktivitással megerősíteni, amivel méltón képviseljük az életmódváltás ügyét.

A vasárnapi félmaratontól kezdve három versenyen (Nike félmaraton, Spar maraton, Siófok félmaraton) lehet nálunk egészségügyi adatokat mérni. A mérések (magasság, súly, vérnyomás, BMI, testösszetétel) adatait mi rögzítjük és az adatokat folyamatosan versenyről-versenyre frissítjük. Talán nektek is egy adag motivációt nyújt majd, ha hétről-hétre látjátok, hogy hogyan alakul át a testetek. A sátornál lesz lehetőség before-after fotót is készíteni magatokról. Azok között, akik mindhárom eseményen meglátogatják a sátrat, értékes nyereményeket sorsolunk ki a siófoki maratonon.

nke_csapat.jpg

A vasárnapi félmaraton sok tagunknak az első lesz. A múlt heti közös edzésünk előtt tartottunk egy különleges Mindenfutás Egyetemét, amit a Nike félmaratonnak szenteltünk. Monspart Sarolta és Marik Balázs tartott előadást arról, hogy hogyan készüljünk az első félmaratonra mind fizikailag, mind az étkezés, frissítés terén. Hogyan tudjuk akár pulzusmérő óra nélkül is megállapítani, hogy milyen pulzustartományban vagyunk, hogyan osszuk be az erőnket és tartalékainkat a 21 km-en. A MOB támogatásnak köszönhetően 10 db pulzusmérő órát is tudtunk vásárolni, a tervünk az, hogy ezeket az órákat előzetes egyeztetés után bárki kölcsön tudja kérni tőlünk egy-egy verseny erejéig.

Gyertek vasárnap a félmaratonra, fussatok egy jót, de aztán irány a DK Team sátor és mérlegeljetek velünk!

1 komment

Címkék: sátor félmaraton dk team

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr665495505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovadam 2013.09.05. 09:24:10

Videó felvétel nem készült véletlenül? :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása